Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!

Selamat tengah hari semua pengguna👋 Jom mommies semua yang dah ada pengalaman bersalin di hospital kerajaan, sharekan pengalaman mommies semua kepada bakal ibu komuniti TAP😉 Kongsikan sekali kos dan tempat hospital anda bersalin sebagai rujukan mereka ya😘

Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!
26 Các câu trả lời

saya.. masok ward 30/7/20, bersalin 31/7/20, balik 1/8/20.. Di hospital lundu, Sarawak.. Kos baby dn ibu rm89. bersalin normal.. 😊

saya baru bersalin normal+vacuum 7/6/2021 di hwkkkl. saya ambik 2nd class 3h2m total ibu and bayi Rm581.50 😊

3y trước

HWKKL refer to hospital wanita dn kanak2 KL aka Hospital Tunku Azizah aka hospital bersalin dlm HKL

Hospital seri manjung..2x dah bersalin sana,makanan sedap😅😍 doc & nurse baik2..supportive.Tq hospital Seri manjung☺️

Hospital Besar Melaka Alhamdulillah, semuanya terbaik. Normal. Kos tiada asbab guna kad pesara suami.

Bersalin secara normal selepas 3 kali induce dan ambil epidural..guna GL suami jadi free ..alhamdullilah

3y trước

Wah rezeki sangat🥰

Normal. Kos bawah rm50 bagi semua anak setakat ni Alhamdulillah

Pengalaman saya bersalin hospital kerajaan hmm ok la kot

normal 3 hari di wad rm19 je alhamdulillah

1st normal gov. 2nd c-sec gov. Gna srt krja gov.

Rm26 jer 1hri... brsalin normal syukur ☺️