Kos bersalin

Assalamualaikum, ada tak sesiapa yang boleh kongsi pengalaman bersalin anak kembar sama ada normal ataupun cesarean. Lepastu,saya planning nak bersalin hospital kerajaan,tolong kongsikan anggaran kos bersalin sekali. Terima kasih#firstmom #ingintahu

1 Trả lời

hosp kerajaan bersalin standby rm300 max. klau bersalin normal seratus pun x smpi. klau czer maybe 100 lebih ke 200 lebih. klau baby masuk nicu mcm sy 3 hari cas dlm rm23 sbb kuning haaa. sy bersalin gomen stay hosp 6 hari bersalin normal total rm160++. baby stay nicu 3 hari rm23.

12mo trước

okay thank you 😁