Ragu-ragu antara hamil atau tidak

Selamat petang...saya nak tanya sama ada saya ni hamil atau tidak...Last Menstrual Period saya adalah pada 2 April 2019...saya dan suami bersetubuh pada 17 April sehingga 19 April untuk 3 hari berturut-turut..jika diikutkan saya akan datang period pada 2 Mei 2019...tapi saya telah missed period pada hari tersebut...dan tiba-tiba pada 16 Mei 2019 pagi tadi saya mendapati ada tompok darah pada seluar dalam saya...darah tersebut berwarna merah terang...saya benar-benar takut dan tertanya-tanya adakah saya mengalami keguguran atau sebaliknya...

1 Trả lời

Kena check UPT nk tau pregnant ke tak

5y trước

Ikut tahap HCG dlm badan... Ada yg check awl pun dh positive, ada yg belum. Tp kalau tak pregnant buat byk kali pun tetap negatif.