besama suami ketika kandungan masih baru

selamat petang,hanya ingin bertanya..boleh atau tidak besama suami ketika kandungan baru berusia 8mnggu..maaf skira nya soalan ini tdak sesuai

16 Các câu trả lời

sy kndungn smpi 6 buln hingga tgu hri x lgi bersama dgn suami sebb..nfsu pun xde g..suami pun fhm...perut pun x selesa bila nk bersama..enthlh mgkin fktor umur dh 41..so xda lgi fell nk bt sma suami pun mcm tu😂

Dlu msa bru 6 mgu xtau pn pregy pastu ada skali bersama tb2 kluar darah hahaha.. Da cuak pdhal blum period.. Rupanya ada isi hahaha.. Since dr 2 sy dgn suami xbsama utk fasa awl sbb sy fobia kot risau hehehe..

Bole je 🙈 mula ii saya pun rasa takut tapi bila dah buad research kat Google alhamdulillah smpai skrg nak msuk trimester ke3 tkde masalah 🤗

Kalau bagi sy xbleh lg...sbb masih bru...sy yg 4bln pon xberani...sbb rahim xkuat...klau rahim kuat insha allah boleh...slow² bleh kut

Xda masalh tp jgn kasar2 sbb masih baru kan, trimester 1 ni kne jga sgt2 laa.. 🙂

4y trước

tq sgt2👌🏻

Ye ke? Sy pun segan nk tanya. Tp nk jugak tahu haha. 😂😂😂😂

Seeloknya jangan lagi takut rahim tak kuat sbab baru lagi tu😁

Boleh je kalau keadaan semua okay je..dan jangan lasak lah..

Boleh ja,cuma jgn ganas,😂, slow2 yaa, take care ..

Boleh. Tapi hati2 ye. Baru sangat kandungan tu