Apa Anda Suka Lakukan Free Time?

🌈 Selamat petang warga TAP! 🤔 Bila cakap tentang waktu lapang ni, apa yang anda semua suka lakukan ya? 🤭Min kalau tengah free suka scroll sosial media sambil baring! Anda pula macam mana?

Apa Anda Suka Lakukan Free Time?
34 Các câu trả lời

kalau berseorangan saya suka menjahit atau buat barang handmade craft 🥰.. kalau ank nak join sekali saya suka aktiviti bersm dgn ank buat cookies bersama-sama😉✌🏻❤️

Buat kuih, pastu klau dh siap berbagi² sbelh rumah, dri sndri tak mkan suka buat je, orng komen kuih sya buat pun sedap, kdang kena request 😉

baring baring je min..layan movie🤣😂🤣😂 takpon Kalo rajin sikit tanam pokok.. alih2 kan masuk pasu besar...

jalan sambil usap peyut 🤭 tenangkan diri & dengar alunan surah2 utk kandungan juga #5monthspreggymom

tengok fon sekejap2..pastu sembang2 dgn baby dalam perut..sbb skrg tgh pregnant..

tgk handphone n baca buku😍... tp skrg x bnyk masa lapang.. anak2 nk mmbesar..

REHAT MELAPANGKAN OTAK TANPA GANGGUAN SESIAPA DLM MASA 24JAM 🤣🤣🤣

Tidur atau rehatkan badan sambil scroll socmed

makan , baring2 smbil tgk hp smpai ttdur 😂

Tengok hp sambil baring atau tengok movie