assalamualaikum sume

selamat pagi,sy nk tny kalo prngt 16w perot mmg nmpk kecik lg ke??

29 Các câu trả lời

Sy pregnant dh 21w tapi perut still tk nmpk lagi sis . Tapi checkup alhmdulillah semua normal n baby sihatt . Its depends on mommys body 😘 semoga sihat2 selalu ya mommy n babyy ☺️😘

biasanya tengok orang juga . Macam saya dah 6month orang taktahu saya preg . sebab saya pakai baju longgar tudung labuh .. Tapi kalau tengok betul2 macam lebih ke punggung daripada ke perut

tengok badan ibu jugak.. macam sy now dah 4 bulan . tak nampak sangat kalau pakai baju t shirt . kalau pakai blouse memang perasan perut ada baby bump sikit ..

biasa la tu dik..semua org xsama..sy mngandung 6 bln pun x nmpak lg.. lg² bila bby duk diam x rasa mcm mngandung pun.. tp bila lahir 3kg jugak bby nya..

5y trước

kan..skrg 36 week nk tido mlm pun susah.. berdebar n bby aktif wktu mlm..duk menendang je

depends on individu tu .... setengah org senng nampak besar... mcm saya , nmpak la jugak timbul tp xpelik sbb asalannya mmg dh muncit sblom pregnant 😅

5y trước

hahahah sma la kita sis 😂 dh ada bby bumb b4 prgnt .. mmg org xkn prsn pun sy tgh prgnt 😂

Saya 20 week baru nampak perut. Lepas tu perut shoot up besar. Sebelum tu org tak tahu pregnant

sy pon kecik masa mula2 samp la nk masuk 6-7 bulan...start membesar sampai skrg 8 bulan lbh

Tengok juga saya yg nk 2 ni 15w dah nampak sikit tapi masa ank yang sulung 25w baru nampak 😆

5y trước

😆

Sy 3 bln lebih dh nmpk mkin sy bbadan besar ..ble dowg tegor dh mcm 5 bulan😅😅

Sbb awal lgi kot mommy...sy dlu baby 1st, dh 7 bln pn still perut x mnpk sgt...huhu