assalamualaikum sume

selamat pagi,sy nk tny kalo prngt 16w perot mmg nmpk kecik lg ke??

29 Các câu trả lời

Hhha...sy sampai lahiran pon orang cakap tak nampak lgy...🤰😅🤭🤦‍♀️

Saya 9 weeks bru 2bulan.. Perut dh cm org 3bulan dh 😥😥ni xthu lemak ke ape.. Hahha

5y trước

sama la...

Saya 34 minggu org cakap perot kecik tpi doktor chek baby sihat lagi besar hehehe

Saya pon Skrang 16w jugak.. mmg perut xnmpk pon, x macam anak yg sulung hari 2..

Boleh jd jgk, depends size bby n perut. Sy start nmpak pun bln 5-6 😁😁

5y trước

ok awak..lega sikit sbb ramai tny kecik je perot walaupon dh nk masuk 5bln...nie get ready nk minum air gula walaupon hb ngn gula ok...berat je naik..

Saya 14week nampak sikit.. Tapi belah bawah pusat je melebar.. 🤭

Tgk badan ibu jugak sis. Tak perlu risau ya. Makcik bawang mmg ramai 😅

5y trước

hehehe...biasa la mkcik2 bwg nie kn...

bile dh msuk 4 bulan, mendadak nmpk perot dr minggu ke minggu

Waalaikumsalam iyee klu first bby sllunye xnmpk lg ..

5y trước

Saya pon cmtu dlu .. Keje Mkn je smpai kne tgur ngn org tua maklumlah xda alahan haha

16 weeks? Sama la kita...buncit mcm mkn bnyk je

5y trước

Tak jgk...mcm mkn bnyk2..buncit gitu...hehe..