Bersama Suami

Selamat pagi mommies... Org kata hujung-hujung pregnancy kena selalu bersama suami utk bantu bukaan jalan kan... Sy sudah 34wks..tp sejak akhir ni suami mcm taknak layan ? dah 2minggu off.. Sy cuba curi-curi juga suami menolak.. Kenapa ya...

2 Các câu trả lời

Cuba sis tnya suami knp.mkin dia takut ke ,penat ke,mkin dia ksian tngok sis dah sarat ke..☺ maaf pndapat sy je.

5y trước

Penat tu mungkin ya juga.. Keluar kerja pagi balik malam. Tp 2minggu off 😅 asal sy cuba2 sentuh ja dia ngelak. Haritu sengaja tido dgn bra, buat2 1 nenen terkeluar.. Lepas tu dia tarik bra tutup balik. Dia kata "menggoda" tp dia terus tido 😂

Tanya je trs trg sis..

5y trước

Dah tanya.. Tp dia gelak2 saja.. Emmm..