Sy nk tanya, mcm dh hujung² ni boleh ke bersama suami kerap ye? Sy dh 34 weeks.

Bersama suami

3 Các câu trả lời

hi sis, bersama suami kerap boleh cepatkan bersalin 😆. mcm sy masa 37w, lps bersama kejap lepastu terus air ketuban pecah, pegi hospital terus bersalin

1y trước

oh boleh lah sis ye. ok ok. sbb sy ni mcm takut nk bersama, tp dlm masa yg sama kesian pulak kt anak dlm perut ni. hahha. aduhai, serba salah di buatnya. dia x ade effect pape kan sis. sbb anak dlm air ketumban kan. maaf lah, sbb sy ni first mommy to be. jadi mcm takut². 😂

Boleh dan lagi digalakkan sbb boleh membantu utk ibu senang bersalin.

1y trước

Ok faham & lega sikit baca penjelasan sis. Terima kasih sis. 😊

bagus tu...boleh mmpercepat kan bukaan CM...😅...