mengandung 5minggu

selamat mlm semua.. nak tnya selain makan acid folid, ap vitamin yg diperlukan? lg satu...wife sy dh strt sakit gigi dia yg berlubang. ad x vitamin yg baik tul gigi wife sy..

1 Trả lời

bwk wife ke klinik gigi. biar doktor cek dulu. Apa2 ubat atau supplement kena refer doktor. Dptkn nasihat pakar. Bdn setiap org x sama. Wktu 1st tri ni acid folic dh cukup. unless wife ada mslh lain cth hb low baru doktor prescribed multivitamin yg lain.