Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak 🌙

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak 🌙 Jom berterawikh dengan yang tersayang malam ni🥰 Ikhlas daripada, theAsianparent team Malaysia ✨

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak 🌙
3 Các câu trả lời

Selamat menyambut ramadhan buat team theAsianparent malaysia. Dan juga buat mommies & daddies yg beragama islam. Moga Allah terima semua amal ibadah kita. Sapataw ramadham kali ni mjdi ramadhan utk kita turning point mjdi yg lebih baik. Niat yg baik2 setiap hari Doa yang baik2 setiap detik masa. Allah maha mdengar segalanya. Salam ramadhan dari bumi dibawah bayu. Ramadhan kareemmm❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

selamat menyambut ramadhan juga pada admin seluruh team TAP dan smua mommy daddy yg join TAP apps.. moga ramadhan kali ini mmberi seribu keberkatan dalam kehidupan kita dan Allah menerima segala amalan dan ibadah kita kepada Nya..Allahuma aamiin...Ya Mujib..moga ramadhan kali ni lebih baik dr ramadhan sebelum2 nya..Allahuma aamiin

Post reply imageGIF

Selamat menjalani ibadah berpuasa utk yg muslim ✨