Selamat berbuka puasa 🌙

"Hal yang paling membahagiakan adalah berbuka puasa bersama orang-orang yang tersayang. Selamat berbuka puasa." Selamat berbuka puasa bagi semua umat islam komuniti TAP yang berpuasa 🥰 Ikhlas, team theAsianparent Malaysia❤️

Selamat berbuka puasa 🌙
15 Các câu trả lời

selamat berbuka jgk buat TAP team.. slmt mengerjakan ibadah terawih semua.. x merasa 1st terawih mlm ni sy x boleh solat.. 😋

SELAMAT BERBUKA PUASA. SEMOGA AMALAN PUASA KITA PADA HARINI DAN HARI² SETERUSNYA DITERIMA ALLAH. #TEAMKULIMKEDAH 🤗

Terima kasih theAsianparent 😍❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Selamat menjalani ibadah berpuasa utk yg muslim✨

alhamdulillah.. slmt brbuka semua

alhamdulillah...sabah tdi lagi bbuka🥰

salam berbuka juga ibu2 smuaa 🤗

selamat berbuka jugak semua

selamat berbuka puasa semua 🥰

Jom berbuka