Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Selamat menyambut ramadhan.

Nak tanya minguu ke berapa baru nampak jantina bayi? #21minggu

9 Các câu trả lời

14 weeks dh nmpk.. biasanya baby boy cepat skit nmpk sbb bebird dia kan kat luar..🤭🤭🤭 Sy ade 3 boys.. semua nmpk mase 13-14 weeks scan.. yg ke4 ni pun nmpk masa 14 weeks.. boy jgk 😉

4y trước

saya scan memula boy, then scan klinik lain girl lepas tu scan boy.. so skang ni tunggu detail scan 😊😊.. doa2 boy.. sbb no 1 girl.. ambil masa 10 tahun nak dptkan yg no 2 🥰🥰

20 weeks 3 hari scan baby girl..tpi dokter suruh dtg balik 1 bulan untuk scan blk untuk tetap jantina .. Scan blk jantina boleh berubah ke😅

3y trước

hrap berubah la nak baby boy..tpi klu girl jga tdk apa yg penting sihat 🥰

sya dah 27w.. scan masa 21w x nmpk.. scan masa 25wk pun x nmpak.. 😅 harap2 nampak la bila pegi scan nanti.. baby malu sgt ni 😅

5y trước

scan 34 week, dr ckp gegel😅

20 weeks plg awal dah boleh nmpk jantina. Tp depends jugk kedudukan baby dan sebagainya. Kalo baby boy lg senang nk tgk ☺️

5y trước

Btul tu sis..bby boy lg senang nk nmpk.. all my boys 13-14 weeks mmg dh nmpk bibird dia 🤭

Sy minggu ke 32 nampak..doc ckp "mcm" baby girl..tp xsure la..😅😅

Paling awal 18w tapi better nak nampak jelas 22w keatas.

saya 19 weeks dh nampak pistol dia 😂

5y trước

Berdasarkan pengalaman.. Yg ade pistol mmg cepat nmpk 🤣🤣

Saya baby 15 weeks dah nampak dahh

bole dah tu nampak