selamat melahirkan...

Selamat melahirkan kan dalam usia 40 tahun... Jarak 16 thn dgn kakaknya...alhamdulillah baby bertuah ni...walaupun berdebor... Tp Allah permudahkan... Lahir la baby girl 11062020 Berat 2.9kg...alhamdulillah...

selamat melahirkan...
111 Các câu trả lời

Saya pun 40 ni baby September InShaaAllah.. Jarak dgn kakak 14 tahun..dh scan baby boy.. Doakan saya ya hehe

Sama mcm sy nanti sis,ank sy da 22thn..sy thn depan 40thn baru lahirkn ank ke 2..berdebar² rasanya

Selamat berpantang ya doakan kami semua dipermudhkan segala urusan mengandung,bersalin dn berpantang ya

Tahniah kak. Kalau boleh tahu akak branak kat hosp mana? Suami dh bleh teman ke still xboleh dlam lr?

4y trước

Bersalin di kpj.. Alhamdulillah suami leh teman dlm LB..

sma sis..sy pun umur 40 jarak dgn ank..17 tahun baru ada lgi adik kecilnya .skrg dh usia 3 bulan..

Alhamdulillah..tahniah. Sy pun 40,br melahirkan bln 3 aritu,beza 9 thn dgn sikakak..🤗🤗

Alhamdulillah tahniah. Semoga ada rezeki saya juga. Aamiin Ya Robbal'Alamin. In shaa Allah.

Alhamdulillah,tahniah awak💗Saya pn sama, 40 tahun 1st baby bulan Jan haritu,

Alhmdulillah rezeki....sya pun sdg hamil ank yg k 5 pd usia 42thn...

mcm saya ngan adik saya beza 16 tahun, 😁. tahniah selamat berpantang