selamat melahirkan

Alhamdulillah, dengan izin Allah yg maha kuasa tanggal 09,08,19.. Sya selamat melahirkan kan baby girl berat 3.48kg.. momy ada yg sama tak hri ni melahirkan

38 Các câu trả lời

kita sama..sya pun melahirkan tarikh yg sma 9/8/19..baby boy berat 2.84kg.. selamat berpantang utk sis n sya jga..😊

5y trước

Wah.. tahniah sis.. selamat berpantang

Sama DOB dengan 1st niece.. Sekarang dia dah 19yrs.. Tahniah ye.. 🥳 Selamat berpantang..

Sy smlm dah induce 2 kali...xda rasa sakit langsung...rini operate in sha Allah...

Alhamdulillah. Tahniah dan selamat berpantang! Sama birthday dengan saya. Hehe

5y trước

Wow.. yeke.. hehehe..

tahniah sis.. selamat berpantang 🤗 doakan saya dapat baby juga ye 😊

Alhamdulillah...tahniah sis, jaga diri n baby ya. Selamat berpantang

Tahniah sis ☺️ take care,selamat berpantang yer

Alhamdulillah... tahniah sis.. slmt berpantang.❤

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang

Tahniah sis... Slmt brpantang... Sakit tk sis? Tkt nye

5y trước

Sakit nya x bole d ungkap kan dengan kata2.. tapi sakit tu akan bertukar menjadi bahagia bila lihat anak dah keluar.. jgn fikir bnyak2 , yg penting yakin dan sentiasa istighfar kalau dah ada tanda nak bsalin.. hehe