33 week 5 days

selamat melahirkan bayi seberat 2.12kg pd umur 33 minggu.terpaksa menahan contraction selama 12 jam..tp alhamdulillah baby selamat dan proses kelahiran sgt mudah..

158 Các câu trả lời

wah taniah sis...sya dri 33w2d ada bergini Ney pun dh ada bergini 1.perut mengeras on off 2.asik msuk tandas jah 3.sakit celah kakang itu makin kuat rsa 4.pingang pun jdi sakit2 5.tak larat sgt² 6.tak lalu nk mkn 7.bila kita duduk cangkung rsa mcm2benda nk keluar tp sya stay positif je lah...esk dh 34w

3t trước

kita sma...hari ni cek up sorang...syok driving eh krem pulak kaki🤣perut kat stereng keta...bahagian celah kangkang dgn tut pun dh mmg nyilu sngat..nk mlngkah tu pun imagine terberanak😆