nak tanya uolsss

Selamat malam uolss nak tanya mommy2.. Saya pgnant 14 weeks.. Xp normal ke sy sllu rasa mcm x mgandung.. Kdg2.. Sy tfikir aku mgandung ke.. Sbb perut sy xbesar.. Sy obesiti mom.. Org cakap org badan besar mmg perut lmbat nmpk.. Xp sy xsabar jgk nk tggu 17 weeks ke atas nk tggu dia gerak.. Mungkin sbb blm ada gerakan kot..

1 Trả lời

Xkisah perut besar ke tak sis. Yg penting baby d dlm cukup berat n mendpat khasiat yg ckp dr ibu. Sbb ada kwn sy. Perut dia kecik betul. Sbb dia kurus. Skli dia melahir anak dia berat 3.7kg.

5y trước

Tula risau jgk ni... Org kta slhi xde bleeding ok kn