Keluar tompok darah coklat

Salam mommies. Sy 23weeks dah. Pagi ni bangun ada keluar tompok darah coklat. Apa perlu sy buat ye?? Takut sgt. Semalam baby aktif je 😢 kalau nak jumpa dokter, apa perlu buat? Bawa spender tu sekali ke? Terus ke emergency ke? Atau pg klinik biasa je dulu? Tolong mommies. Skrg sy bangun utk masak sahur. #firstmom #firstbaby

5 Các câu trả lời

sama lah sy sis ... macam sy..sy gi klinik .. scan ... doc akan chek uri , air ketumban ... kalau tak ok ... doc akan suruh gi hospital ..

Saya spotting coklat jgak sepanjang pregnant, pkai panty liner sis apa2 amik gambar tunjuk dr. Boleh trus pi klinik yg ada scan ibu mengandung

2y trước

Terima kasih sis 🥺 means bkn sbb ada masalah je akan ada spotting ye? Takut ada pape.. Doakan kami sihat pls 🙏🏻🙏🏻

ambil gmbar yg kesan tompok darah kt sluar dalam tu. pergi hospital

2y trước

Baik.. Terima kasih sgt2 sis 🥺🙏🏻🙏🏻

Ambil gambar then pergi kecemasan cakap ada spotting

2y trước

Ok baik, terima kasih sis 🥺🙏🏻🙏🏻

awk pakai modes@ pad & pergi ke emergency