pisahkan susu badan

Selamat malam mommy2 semua.. Nak tanya macam mana ye cara nak pisahkan susu badan???..anak dah masuk 2tahun..adiknya 5bulan..asyik berebut Ngan adik?dah cakap dah susu ni adik punya.. tapi dia minta jugak..nak chuchu Ummi nak chuchu..kesian bagilaa jugak hmmm?

2 Các câu trả lời

Puan kena kuat untuk mengatakan tidak pada yang sulung. Memang kesian sebab anak. Tapi ada baby yg masih kecil lebih memerlukan.

4y trước

Hmm..Saya Ada juga berkeras kata tidak..tapi dia mengamuk malam tu sampai tak boleh nak tidur..duk jerit2 nangis tersedar adiknya tidur..hmmm bagi susu botol malam memang dia tolak mentah2..haih anak 😑sampai ayahnya nak naik angin malam2..

Boleh tak bagi dia susu lembu dalam botol atau cawan? Bagitau dia adik memerlukan susu ibu

4y trước

Saya dah bagitau dia..buat masa ni..dia minum susu Dugro dalam botol..cuma time nak tidur dia memang cari nenen..hehe..siang hari dia tak minta mana, mungkin ambik masa la kot.. Tq sudi respon soalan saya😘