ULSER MULUT BABY

Selamat Malam Mommies2, sya nak tanya petua2 dan tips untuk kurangkan ulser dalam mulut baby umur baby 1 tahun 4 bulan. And if waktu malam, mommies2 semua bagi baby susu guna botol tak? Sebab baby saya bila bgi susu dalam botol tak nak minum, so waktu bgn guna straw minum susu..

1 Trả lời

sy ank 1y3m..gune spray ulser..cpt baik..susu plak xnk mnyusu sbb sakit so sy gune syringe

2y trước

Ya tuan, ada juga beli spray ulser.. mudah2an cepat sembuh .. a’ah baby xnak menyusu.. saya guna straw baby nak juga cuma x banyak menyusu mcm sebelum2 .. makan pun kurang harap2 ulser cepat sembuh.. tq tuan