tulang pinggul kanan sakit

selamat hari smua, sy bru msok 8mimggu, skrg sy kerap sakit kt tulang pinggul kanan sakit, dlm mse sama sy rase bhagian bwah perut pn mengeras rase sgt² xselesa..& bahagian kemaluan pn rase mcm sakit tp kmi xde bersama..memg normal ker mcmtu...trma ksh momies smua... #1st prgnncy #ttc8tahun

1 Trả lời

normal, banyakkan rehat, pergerakan perlahan2 sopan santun gitu, jngn ambil angkat berat dan jngn buat aktiviti berat. klu betul2 x selesa, blh cek dgn doktor kedudukan kandungan puan.