Minggu Pertama Persekolahan Si Kecil!

Selamat berhujung minggu ibu semua! Wah! Tak sangka cepat masa berlalu. Dah satu minggu sesi persekolahan bermula. Pasti bermacam ragam anak-anak anda di sekolah kan! Ada lagi yang masih menangis tidak mahu ke sekolah? Atau ada yang tidak mahu balik ke rumah? Haa, apa lagi ibu-ibu. Jomlah kongsikan gelagat lucu anak anda di sini. Mesti banyak cerita dan gambar menarik yang nak dikongsikan!

Minggu Pertama Persekolahan Si Kecil!
42 Các câu trả lời

Anak masih lg tak biasa dgn sekolah..asyik menangis xtau nk buat mcm mana..umur baru 5 thn masuk prasekolah..harap2 minggu dpn ok la..tak nangis dh

No problem at all. My first daughter primary three. The second primary one. Adik no drama bc almost classmates was from same kindergarten.

Alhamdulillah anak best ke sekolah. Perkembangan terbaik semua aktiviti melibatka bahasa Inggeris dia ikut termasuk kelab.

Went to check up on my son. Solat ke x zohor n asar. Sbb sek sesi petang kan. Hehe. Alhamdulillah nice experience!

Mcm2 perangai ada 😅. Murid lama ok lg, ni yg baru masuk sek ni. Nangis nk balik.. termasuk ank sy. 😂

the first week memang exciting tapi scary. tak tahu siapa lagi nervous, mom ke anak. hahahaha

Anak sulung umur 6 tahun, tak kalut sangat sebab tabika dia masih tabika yang sama masa 5 tahun.

Alhamdulilah, mmg x ada masalah bila antar ke sekolah, tadika yg sama 2 thn, seronok ada kwn br

Alhamdulillah semua berjalan lancar. Thn ni anak masuk darjah 1. Happy pergi sek

Alhamdulillah. Anak saya yang kedua suka sgt. Katanya kwn2 ramai. Cikgu2 pun baik