Minggu Pertama Persekolahan Si Kecil!

Selamat berhujung minggu ibu semua! Wah! Tak sangka cepat masa berlalu. Dah satu minggu sesi persekolahan bermula. Pasti bermacam ragam anak-anak anda di sekolah kan! Ada lagi yang masih menangis tidak mahu ke sekolah? Atau ada yang tidak mahu balik ke rumah? Haa, apa lagi ibu-ibu. Jomlah kongsikan gelagat lucu anak anda di sini. Mesti banyak cerita dan gambar menarik yang nak dikongsikan!

Minggu Pertama Persekolahan Si Kecil!
42 Các câu trả lời

Semasa hari pertama persekolahan, anak data begitu teruja Dan smangat

Anak sy smangat teruja pada hari pertama persekolahan.

Mggu yg penuh drama...ank bongsu umo 5 tahun..jenuh jugak lah..

anak sangat excited dapat berjumpa rakan2 yg lain

Alhamdulillah anak sya excited je tuk pi sekolah,

Harap semuanya baik2 sje. P skolah semangat

Ank sume dh biasa p sek... x de masalah..

Alhmdlh ..ok je ank sy seronok..jmp kwn²

Anak belum bersekolah lagi 🤭

Anak belom keluar lagi😅