Sakit tulang belakang

Selalu sya dngr org ngndung sakit pinggang .. tapi saya sakit tulang belakang .. dri awal ngndung ... Asal jmpa dr je langsung x tringat nak tnya ... ada x mcm saya ... Saya nk msuk 35w..dua 1/11..

2 Các câu trả lời

sya pn mmg ada sakit tulang blakng sblom mngandung and masa mngndung ni lagi truk. sy buat fisio je sblom ni. dlm fisio tu just buat exercise je. awk boleh try cari kt youtube or google utk exercise ni. cari back exercises for pregnant women. awk try buat in-sha allah mmbantu. sy on buat exercises ni je😊skrg dh 31weeks. plus, tkde ubat utk sakit mcm ni. doc tkkn bgi pain killer sbb pmpuan mngndung tkleh mkn pain killer.

3y trước

Betul saya pun amalkan je senaman fisio utk lower back pain + sakit saraf belajar masa anak dara dulu. Boleh guna hot pack. Urut2 bg lega. Sakit saraf haritu saraf yg sakit kena urut pakai elektrik je itu pun sakit sgt pakai elektrik tp tahan je.

Banyakkan minum susu ye

3y trước

selain susu ape ya..