cmne cara nak ilangkan sakit tulang belakang samapai kew pinggang

Haiii mommy nk tanya cmne yew nak ilangkan sakit tulang belakang hingga ke pinggang.....saya ade anak 3...semuanyr czer.... Skangbsaya preggy anak kee 4 dan bakal lahir czer bulan 11 nie......saya da mcm2 buat supaya nk ilangkan sakit nie tp x berhasil....

1 Trả lời

Da try letak hot pack dekat blkg badan? Takde hot pack, letak air panas dalam water bag tu. Takde la hilang terus sakit belakang tu tapi lega la sikit mommy..