Ank tak nak makan

Hi, selalu saya baca kat sini, ibu2 pening kepala ank tak nak makan. Mcmtu la ank saya pun 😅. Hari ni saya buat bihun goreng utk dia,mcm biasa x byk pun mkn. Jadi saya try trick baru ltk bihun tu dlm plastik, potong kt hujung tu, suprise sngt dia mkn byk 🤣, seronok saya ank mkn byk. Ank saya dh 10 bulan. Tiba2 teringat la childhood zaman sekolah. Ibu2 boleh la cuba, mne tau menjadi kat ank sendiri. Tapi kalau tak jd mayb ank tgh hadap fasa lain. Bertabah la ye.

2 Các câu trả lời

Betul. Faham sangat 🤭 Memang kena try and error every possibilities and solutions💪

1t trước

Itulahh, mak2 ni nk bg ank mkn selalu kne fikir di luar kotakk, ni baru yg 10 bulan, yg 3,4 tahun lain trick pulak 😆

🤗

1t trước

🥰