masalah mual dan loya

Selalu muntah. bila lepas makan ke minum susu. skrg bby dh 6 week. adakah itu perkara biasa untuk ibu mengandung? sebab ni first bby.

12 Các câu trả lời

normal.. tpy bergantung. mcm sy ad rsa mual tpy x ikot kan sgt. yg penting mind set. klu sy ikot rsa mual muntah segala.. xbole mkn la jwbnya. bdn sndri yg lembik☺️

Dh msuk 5bulan br sy bleh telan susu. Before tu mmg consume pil calcium je sbb taknak tgn kebas or gusi bdarah time gosok gg

Normal.. Alahan.. Kalau pegi klinik o&g swasta, doc bagi ubat veloxin supaya xmuntah.

saya sampai skg tak minum susu 😂 dari awal mengandung , skg 12w .. hehe

Normal..klu ssh mnum susu mcm sy aritu nurse suruh tambh sikit perisa

Normal.. Sy dulu smpai hidu bau apa2 mknn pun tak dpt, msti loya

4y trước

sama la sis. sy pun mcm tu. tu yg buat tak lalu makan.

Normal tu alahan sis

Normal sis.

Normal.sis

Normal🤗