Baby perut kembung

Selalu kalau baby perut kembung mommy buat apa? Baby sy minum susu dy muntah balik, lepastu asyik meneran je kesian pulak tengok. Nk bagi pape pun takut sebab baby baru 2 minggu..

2 Các câu trả lời

Setiap kali Baby minum susu kena pastikan baby sendawa.. Kalau tak Baby akan muntah... try juga baby massage yg boleh legakan perut kembung Dan colic.. mcm ni.. (pastikan massage baby dengan lembut Dan BUKAN sebaik sahaja Lepas minum susu) https://m.youtube.com/watch?v=IwwmorKTyfQ Kalau masih mcm tu, bawa pergi jumpa doktor

Saya kadang tuam perut baby sapu minyak angin baby tu