Masa sesuai makan acid folik

Selalu ibu-ibu makan acid folik waktu bila yea? pagi ke petang ke malam? lepas makan atau sebelum makan? #ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

Sy ada tnya doktor dia bgtau elok makan pagi sebelum breakfast tp kalau ada alahan makan malam sebelum tido yg penting makan, masa sy ada alahan sy mkn malam, skrg dh tk de alahan setiap pagi sy ambil

makan bila2 pun takpa asalkan makan. saya makan waktu malam sebelum tido. kalau pagi2 selalu lupa jadi malam2 takkan lupa dah

boleh makan anytime , ingat je terus makan, macam saya, saya makan sebelum tidur tiap malam

bila2 pun boleh sis. asalkan shari skali makan.. mcm sy biasa stiap awal pagi..