bedung

Selalu bedung baby sampai berapa bulan?

29 Các câu trả lời

Anak saya on off & dlm pntang jer. Tu pun kene mrah dngan makcik sbb tak bedung 🤣 dh budak tu tak nk...

Hampir 4bulan la.. Lps tu on off la. Just nk bg baby tido lena lama sikit.. 😴😴😴

ank sy smp 6m 😂😂 dia ska kna bedung ,klau nk lena bedung dia ,3-4jam dia lena

Anak lpas lahir kne kuning..duk bawah lampu..bila keluar je kat rumah lgsung xnk bedung..😅

5y trước

Kalau org2 tua marah..tapi saya explain la balik..kalau ada yg masih tak faham..saya biarkan je diaorg nk berkata2

Baby sy smpai 8bulan masih dibedung kalau nak tido, bila dah nyenyak, buka bedungnya.

Bby sy dlm pantang mmg X bedung pun. Kalau berbedung,dia xnak tido.

biasanya smpai xmuat barut tu hehe.. tp xlebih 5bln

xpnh bedung sbb baby mngamuk kalau dibedung...huhu

3minggu je, tu pon dia tarik sampai terbuka habis