Baby Bump?

Selalu bape bulan akan nmpak baby bump? Sy nk 4bulan dh tk nmpk lgi 😂

37 Các câu trả lời

Sya nk masuk 6 bulan pun tak nmpk lg sis..elok ja pakai baju2 masa tak pregnant..bila g kk check up org tya brapa bulan ramai tak percaya😅

sy jenis badan beso 5 6 bulan baru nmpk sbb perut isi tebal hahaha . nak rasa bby gerak gerak pn kena fokus sbb lemak manis maknya tebal sgt hahahaha

atas org jugak..saya first mom 9bln xnmpak..nampk perut mcm buncit kenyang jer..Ingat anak keluar nnti kecik tpi bila kluar 3.3kg jugak😅 hehe

baby first 8 bulan baru nampak perut, masa nak beranak pun nampak perut kembung lebih kurang ja, anak kedua 6 bulan dah nampak baby bump..

Mcm saya 3 bulan dah nampak 😂 cpt btul perut naik tpi time scan baby tkde la besar. Mak dia yg kumpul lemak dkt perut time pregnant

Saya 4 bulan boleh pakai jeans lagi 😂 perut naik masa 8 bulan. Tu pun orang ingat 5 bulan preggy. Padahal nak bersalin dah 😂

Saya masa anak first, 6 bulan baru nampak perut. Anak second 4 bulan dah nampak, besar macam mengandung kembar😅

Betenang sis 😂 sy pon dh 5 bulan but slim lagi perut tk nmpk tpi dapat la rasa perut bawah pusat tu ada keras2

perut kecik tp baby sehat xp dik.. yg baru 2 bulan tp perut dh mcm 5 bulan pregnant hahhahahaha

saya 6bulan bru nmpak..skarang dah tggu hari org tegur perut xnampak sgat..mgkin sbb saya bdan besar😆