Hb Rendah

Selain ubat dari klinik ada tak ubat² lain, tak kisah la ubat ke jus ke, sebab kalau saya makan ubat dari klinik sakit kepala tu jangan cakap sampai selera makan pun hilang.. Cmne nak bagi hb cantik selain dari ubat klinik kasi.. Saya dah cuba makan tapi lepas makan ubat badan rasa lemah sangat.. Kepala sakit sangat².. Hurmmm..

2 Các câu trả lời

Boleh try produk Qaseh Adinda, saya makan tu terus hb naik cantik. Kalau taknk boleh makan kurma, jus delima, banyakkan mkn daging