PEDIH PERUT

Hi mommies ? normal ke eh rasa pedih sangat perut dah 3 hari . Dah pergi klinik doct bg ubat angin and gastrik . Tp makan ubat pun tak hilang sakit

1 Trả lời

Try cari air kepala fresh ..minum sampai habis.. Jgn lupa selawat..k

5y trước

Kami dari foodtech dah buat research dah.. Air kelapa n nenas antara pemakana yg terbaik ketika mengandung.jgn la terlalu percaya mitos yg x masuk akal.. Cuba baca dlm google khasiat air kelapa pada ibu hamil..