9 Baby Carrier Ergonomik Menjadi Pilihan Ibu Ayah Untuk Si Kecil, Mana Satu Pilihan Anda?

Selain stroller bayi, baby carrier juga salah satu keperluan bayi yang ibu dan ayah perlu pertimbangkan untuk jangka masa pendek. Ia sangat berguna apabila ingin membawa anak berjalan di sekitar rumah atau di kawasan yang tidak sesuai untuk menggunakan stroller.

2 Các câu trả lời

🥰 pastikan ada sokongan/pad pada bahagian tali juga supaya badan ibu/ayah tidak sakit bila mendokong anak

❤️