Stress HB Drop

Seksanya rasa. Bila checkup Hb turun saja. Dari zincofer tukar kepada obimin sebabnya zincofer memang tak boleh makan, Auto muntah2 sakit kepala. Macam2 cara dh telan dgn lemon, tapi sejam selepas auto loya muntah keluar semua. Obimin pulak ok je makan tp hb makin drop. Lepastu semalam checkup kena tukar kpd zincofer semulaa. Pastu still sama muntah2 mcm first trimster dlu. Ya Allah stress sangat! Buntu nya

69 Các câu trả lời

sye mula2 dpt obimin.. ok.. pastu nurse tukar zincofer... tak boleh nk mkan... rse darah and kna ambik ikut masa... so sye tukar pda maltofer... tapi sye tak boleh nk kemam... so sye gigit sikit terus telan ngn air.. boleh maximum 1 hri 3 bji.. so skali makan sye ambik 2 bji.. hb ok je... nk ambik bila2 pon boleh.. tak yah ikut sblum, slepas mkan...