Bagaimanakah hubungan seks anda berubah sepanjang kehamilan?

Nêu ý kiến
Lebih kerap
Lebih kurang sama
Kurang kerap
Hampir tiada

1224 nhiều câu trả lời

15 Các câu trả lời

mmg tiada langsung lepas tahu prgnant,due lg 2 minggu mmg xpnh bersama suami lepas tahu prgnant.. sblm ni dah 2x gugur,masa 3bln dan 5bln,jd mmg suami xbg lasak2..wlaupn da bgthu suami yg third trimester blh bersama tp suami ckp xpe sbb dia xnk kita penat..Alhamdulillah suami memahami keadaan isteri dia

Hampir Tiada sbb risau 1st trimester takut baby masih fragile lagi. jadi buat masa sekarang stop dulu. nasib suami paham 🥲

5d trước

ahahahah sis 😂 tergelak saya

dr awal thu peknet smpai skg kndungan dh nk akhir trimester2 mmg xprnh brsme . sb prnh ggur sb brsme slps tu kami dh xbrni nk brsme . risau berulang.

kurang kerap.. kadang lepas bersama rasa mcm sakit sikit kt bawah perut tu.. tak de bleeding ke apa.. risau juga kdg tu.. hmm

sbb still awal pregnant dan sya alami spotting n bleeding jadi mmg elak dlu utk bersama.ringan2 blh la🤣🤣

sebab trimester pertama,ada bleeding lepas bersama..lepas tu plasenta Previa doktor tak galakkan..

skrg dh 3rd trimester. xslesa dh. cuba position mana2 pn xslesa. perut dh besar.

jarang skrg dah trimester ke 3 sbb suami takut nanti ada apa² dgn bby d dlm

hampir tiada.. trmster pertama masih baru.. x berani nk brsama buat mase ni

Tak berani. Sebab takut gugur. Tunggu 3rd trimester nanti kot