Berapa lama anda mengambil masa untuk kembali melakukan hubungan intim selepas bersalin?

Nêu ý kiến
Kurang dari 3 bulan
3-4 bulan
5 bulan ke atas

1654 nhiều câu trả lời

21 Các câu trả lời

anak first 90 hari.. skrg tgh pantang anak second baru nak masuk 30 hari.. igt nak tggu 100 hari or bila suami yg minta..

Tak sabar habis pantang nak bersama suami, adakah saya tergolong isteri gatal?😂 saya da imagine nak buat macam2 dekat suami.

2d trước

nifas biasa nya 40-44 days. paling lama 60 days. sy 60 days 🥹🥹..

Czer luar nampak cantik.. tpi luka dalam tu takthu kan.. tapi alhamdulilah semua baik2 aje

masa saya dh habis pantang 100 hari terus bersama...saya bersalin cser..alhamdullilah semua cantik..

100 hari

habis nifas. suami yang selalu cuci. alhamdulilah dah nak masuk 3 bulan semuanya ok

Memang akan rasa pedih ke dkt bahagian atas tu bila bersama?

🤫

綺良々愁大

selepas 60ari