BAHU BABY SANGKUT MASA DOKTOR SAMBUT BABY..😔

sekarang saraf tangan kanan baby ada masalah.. tangan sebelah kiri je yg aktif.. doc ckp peluang utk pulih 50%.. semoga ada keajaiban utk baby sembuh.. amin...

BAHU BABY SANGKUT MASA DOKTOR SAMBUT BABY..😔
251 Các câu trả lời

Subahanallah semoga Baby cepat sembuh and Allah kabulkan doa kita semua.

kasiannye baby semoga ade mukzijat allah bagi kesembuhan untuk baby ye

Allah.. ksian baby.. semoga dipermudahkan dan Ada keajaiban utk baby ye

Huhu kesiannya dia.. semoga baby cepat sembuh dan kembali pulih amennn

Semoga baby sis disembuhkan semula dan ada keajaiban Allah untuknya..

Bersabar ye puan..berdoa banyak2, semoga Allah permudahkan urusan❤

Comelnya baby.. Semoga baby pulih sepenuhnya tak lama lagi.. Amin..

Semoga ada keajaiban untuk baby akak, dan cepat sembut ❤️

Kesiannya. Saya doakan semoga semuanya berjalan lancar untuk puan

Semoga cepat sembuh ye sayang....kuatkan semangat...in shaa allah