BAHU BABY SANGKUT MASA DOKTOR SAMBUT BABY..😔

sekarang saraf tangan kanan baby ada masalah.. tangan sebelah kiri je yg aktif.. doc ckp peluang utk pulih 50%.. semoga ada keajaiban utk baby sembuh.. amin...

BAHU BABY SANGKUT MASA DOKTOR SAMBUT BABY..😔
251 Các câu trả lời

Alololo...comelnya awak...moga awak cpt sembuh ye syg....semoga ada keajaiban buat awak ye syg....tahniah sis...

Npa bole jadi cam tu sis,msa keluar tu bby besar ka,sya doa kan smoga Allah pmudah kan urusan sis dngan bby sis..Aminn

4y trước

Semoga bby sis cepat sembuh

cuai betul doc bgtu...jangan biar kan sja..sman sja doc macm tu..supya..mereka tdak buat kesilapan mcm ni lagi

4y trước

btul tu...sya sokong

Allah. 😭😭😭 Sedih betul bila baca baby sakit2 ni. Semoga cepat sembuh, sihat mcm baby yg lain ye dik. 😘

Ya Allah Ya Tuhan,semoga Engkau sembuhkan baby ni... Utk mommy,semoga dipermudahkan semuanya... Amiinnn...

Semoga cpt sembuh baby..mcm ank sy dulu lahir2 tulang pinggul lari dgn bahu terseliuh..alhamdulillah skrg dh ok..

4y trước

abia tu buat ape je lepas dpt tau tu

Semoga baby membesar dgn sihat.. Berat mata memandang. Berat lagi bahu memikul. Sedih tgk😢. Awak comel sgt😍

Pernah berlaku..Alhamdulillah x serius sampai ke saraf, baby respon bila Dr buat fisio...skrg sgt la aktif😆

4y trước

next week baru nk pegi fisio..kt fisio nnti die buat apa je?

Allahu. Bawa bersabar ye. Kalau ikutkan sis ada hak utk saman pihak hospital atas kecuaian doc tersebut

4y trước

Sy x pernah ada pgalaman saman pihak hospital. Mgkn sis boleh pergi mahkamah berdekatan dan tanya procedure mcmna nak saman. Sebab sppu saya, ank dia meninggal semasa proses mlhirkan. Diorg saman pihak hspital even gomen. Diorg menang dan dapat pampasan.

Keep strong.. InsyAallah baby comel ni semakin sihat.. Amin... Baby besar ye.. Bapa kilo masa latihr tu?