Berapa bulan kandungan ?

Sekarang mommies semua dah pregnant berapa bulan? Sis dah 5 bulan, setiap masa rasa lapar nak chocolate je ?

Berapa bulan kandungan ?
488 Các câu trả lời

Dah 9, sjk preggy xdpt mkn ap2 yg berasaskn chocolate.. Milo pon xle minum, sembelit teruk sy nt.

9 bulan dh.. tunggu Hari je nk bersalin 😊 doakan saya moga dipermudahkan bersalin ye ❤

9 sudah.. 39 week dah tp xda tanda2 bersalin. baby syok duk dalam tummy makan sedap2. hehhehe

Ha ah! Bulan ni byk baju tamuat...kena pakai baju longgar da...bru nak msuk 4bulan😁

9....tgh tunggu ari sbb dh dekat due....tgk makanan smua sedap ble makan mesti x abis

8 bulan.. yessss sleep while you can.. tapi tido pn xselesa dah.. sakit belakang 😣

3bln minggu ni last 1st trimester .Alhamdulillah semoga mommy semua sihat2 sentiasa

7..sama mcm Saya..right now nak makan manis je mcm 🍰 🍫🍩🍧🍨🍦😆

Alhamdulillah 7 bulan lebih, semoga dipermudahkan urusan kita semua Aminn² 🤲

maaf nak tanya , macam mana nak kira berapa minggu kehamilan ye?

4y trước

download je app.. senang boleh refer situ klo lupa nnt 🤭🤭