usia kandungan

Macam mana nak kira kita pregnant dah berapa weeks??.. Saya last period 25/11/19, agak2 dah berapa weeks ye saya pregnant.?

9 Các câu trả lời

sy tau sis nk kira sudah berapa usia kndungan sis.. tapi ni saja sy ada cara kira due date . tarikh +7 bulan -3 tahun +1 Cara kira due date ☝️😅 kalau dpt due date.. boleh lah kira backward n tolak2 , tu pun kalau sis larat.. mcm sy, sy mmg larat nk cuba tolak itu ini. n paling senang guna apps d asianparent ni, ada app track usia kndungan sis skrg.. just letak tarikh due date sis kerr atau tarikh last period tu, kalau x silap. hehe.. mudah 😊

Baru sebulan 4 weeks. Cara kira 4 week = 1 bulan, 1 week = 7 hari.

download apps jek. kt asian parents ni letak lmp terus dpt edd.

Sya last period 23.11.2019..duy 30.8.2021..klau sis 1.9.2021

hitung dri hari pertma haid terakhir

Sama mcm saya..last period 25/11/19 🤭

kita pakai tracker je

jmp doc sruh kire

4week 1day