Berapa bulan kandungan ?

Sekarang mommies semua dah pregnant berapa bulan? Sis dah 5 bulan, setiap masa rasa lapar nak chocolate je ?

Berapa bulan kandungan ?
488 Các câu trả lời

6 bulan... satu hari brape puluh kali terkencing je.. penat nya tk thu nk ckp

alhamdulillah dh msok 6 bln..sejak pkpb nie wfh asyik nk mkn jo..

haii ibuuu² smuaa 💕 slam kenall yee . . sayaa daaa msuk 4 bulnn 🥰

baru masuk 4 bulan alhamdulilah, semoga ibu sehat ngn baby. #firtsbaby

6 buln nk msuk 7 bulan dah...tpy perut cm bru 3-4 bulan bru...hehehehe

Fasa 5 nk ke 6 asyik lapar tu betul😣 and dah start heartburn juga

6 month road to 7 month baju semua tk muat dr xs ke M dah skg 😖

Alhamdulillah 34w ++ dh. Excited + berdebar counting the days 😊

Normal la tu sis, saya dulu pun masa preggy asyik makann je kerja

nk msuk 5bulan, perut makin besa malu pulak sbb nmpk sngat hihihi