perut kerass

sekarang kandungan dah masok 20 minggu, selalu rasa sakit pada perut macam mengeras macam tu, kadang malam tak leh tidor,ada mommy pernah lalui tak?

1 Trả lời

Sy mcm tu sis...sis jgn buat kje berat sgt..sy kalau ltih sgt..bby sllu mcm tu..tp hrap xda apa2 la..sbb risau..da yg ckp..risiko nk bslin bby prem tu ada..sbb biase bila 7month bru nk rase smua tu..skrg dh 6bln dah..alhmdulillah..bby mgeras..mgkin ibu xbnyk rest..so rest bmyk2 sis

5y trước

20 weeks blh rase dh bby kick..slmt mnikmati...hihi..lps ni slmt..tak tdo lena hahah sbb xselesa tido hahahah... Moment mcm ni la..nikmat ibu mgndung ..