Perut mengeras setiap 10min

Perut selalu sangat mengeras bila kira kira setiap 10min. Tu tanda nak bersalin ke? Perut mengeras sampai sakit pinggang, sakit bawah perut. Tak tahan sangat rasa kadang. Nak nangis sakit dia. Tapi saya baru 33weeks 4hari. Saya taktahu sebab saya first mom. Tapi memang dia mengeras sampai pegang pinggang macam senggugut tu pun ada kadang 😔

4 Các câu trả lời

Sekarang perut saya kerap memulas sbb nk berak tapi najis cair jer tak macam biasa. Makan pun macam biasa. Pastu sakit bawah perut tapi sekejap2 jer. Nk pergi pac kan takut kena halau plk sbb sakit pun sekejap2 jer

4mo trước

Sis kena pergi pac sebab tu macam tanda tanda cirit birit. Cirit birit tak elok utk ibu preggy. Nanti pergi pac cakap cirit birit taik cair je.

hi mommys nk Tanya ...sya skrng 33 weeks ada sakit perut,bawah kemaluan pedih sikit,perut keras ....baby gerak ok....knpa ye mommy

4mo trước

sama mcm sy.. tp org ckp peranakan rendah.. nnt lpas bersalin kena pantang betul2.. tp kalau ade pendarahan or tanda3 lain maybe baby nk keluar awal..

SMA MCM Sya sis dari 33 weeks selalu sakit pinggang perut mulas dan perut mengeras Smpai La skrng 37 weeks

4mo trước

Sis ada pergi pac ke? Normal ke?

Terus ke PAC untuk pemeriksaan ya.