selalu pedih perut

Sekarang kandungan 15week.. sejak semalam saya rasa sakit dan pedih sangat pada bahagian perut area bawah pusat.. rasa macam bergas pun ada jugak... selalu kerap jugak bangun malam untuk buang air kecil kenapa ya agak2?setiap kali terjaga tu mesti pedih perut.. Normal ke macam ni?

1 Trả lời

Kalau trimester pertama mmg mcm tu sis..kekerapan buang air mmg tinggi..sembelit or cirit birit sering tejadi..ksakitan pun ya..