Celah peha makin sakit..

sekarang dh masuk 39w..td check doktor anggarkan baby dlm berat 3.4/3.6kg..due date 30 march.. sekarang makin sakit celah peha.Duduk lama tak dapat..apa lagi sekarang kalaubaring pun dh tak selesa.bangun jer nak berdiri nak jalan macam salah elements pula.Rasa dh tak larat nak angkat badan.Bila la baby nak keluar..ada yg sama situasi dengan aku ka kat sini?..

1 Trả lời

Hi sist..dah brsalin ke?..

4y trước

Alhmdulillah..thniah sist..jga kshtan baik2 tw..amboii beratnya baby..msti bam2 ni😊