30 weeks first pregnant,,

memang cepat penat ke,, lepas to rasa sakit di bahagian celah celah peha pingang nk bangun pun sush,, sy jadi makin kuat tidoo ,, nk cuci kain pun jadi makin x larat ??

5 Các câu trả lời

Emmm sy yg 13week ni pun pnt, kalo memasak tu byk benti2 berehat dlu, pastu sambung lg..baju pun dh lama xbasuh,suami balik kje tlg basuh tlg sidai, sy tlg angkt boleh laa.. Nth laa knp pnt ari2 rasa..Myapu dlm rumah je pun dia punya pnt tu mcm baru lps panjat bukit😶 .. Anak yg 123 aktif sgt sy, yg ke4 ni lain sgt2, yerlaa lain anak lain ragamnyaa..

Sama dengan saya..30w skrg ni..mmg rasa sakit celah paha, kalau time tido nk pusing mengiring ke arah lawan, mesti terasa sengal2 kat celah paha..org kata masuk trimester ketiga susah nk tido, tapi sy pon kalau dh dapat tido tu, mmg deep sleep betul2😆

Memang sis.. Bby makin besar, tu suma normal.. Good luck sis💕

Hang in there!!

saya pun 30 weeks harini😀