lupa-lupa ingat pengalaman mengandung

Sekarang dah masuk 37w2d...makin berat rasa perut..cuma masalah sekarang,aku macam baru mengandung walaupun sebelum ni pernah mengandung..maklumlah,dh 10 tahun dh ..ni anak kedua,macam2 pula aku rasa dan fikir.persediaan barang utk bakal baby kedua dh semua..cuma binggung bila agaknyak nak bersalin ni sebab mcm dh sarat sangat berjalan..kaki dh 5 hari bengkak..mudah letih.

2 Các câu trả lời

Selalunya pengalam bersalin berbeza2 puan. Mcm saya baru jer melahirkan baby no 3 saya tahun lepas secara emergency czer sbb baby distress. Setelah 18 thn br saya mengandung semula, saya ingat akan normal mcm abg dan kakak dia. Tp saya silap, smua tu kuasa Dia. Admit 20 sept 2019 sbb edd dah lapsed 8 hari tp bukaan cuma 3 cm je dr masuk wad smpai bersalin. At last my miracle baby kuar 00.20 23 sept 2019.

Pkra biasa lah mkin bsr perut mkn berat,cpt letih..sy start bgkak kaki br usia kdgn 4bln,brt naik bdn..jarak yg ank last tu 12thn tambah lg usia mencecah kpla 4..luarbiasa pembawaan