Sendawa rasa gas/betri

Sekarang baru 16w, perut selalu rasa penuh then berangin sampai pening kepala. Bila sendawa pula rasa macam asid / air betri gittew. Mumy lain ada yang macam ni juga ke ?

2 Các câu trả lời

sis sama simptom dgn sye. mngkin juga sbb sye suka mkn pedas. lidah ni klu x rse pedas, x sedap mkn. 😅 pastu naik berangin bdn, kembung perut, kepala pn kadang pening.

5mo trước

Amin amin, insyaallah 🥰 betul, tu yg penting, jaga diri awak !

Simptom heartburn. Elakkan makanan pedas, berminyak, masam. Makan dengan kerap tapi dalam kuantiti yang sedikit. Jangan skip atau lewat makan ya.

5mo trước

ooo simptom heartburn sbb mkn pedas ke.. patutlaa wife selalu ada rasa tu.. sbb dia mkn pedas rupanya