Senak perut berangin

Normal kaa 18w rasa senak berangin jaa perut ni ,senak tu senak mcm kembung . Ada rasa meloya ada rasa sendawa , senak bahagian perut jaa . Lain² okk#bantujawab

1 Trả lời

sama kita..kerap sakit2 kat perut..bahagian atas pusat.. risau juga.. nk gi cek Dr scan sekali dlm waktu terdekat ni..

4t trước

kan sis , saya 20w pulak bru scan kt kk . senak tuu mcm rasa sebu jaa kt perut haa bilaa sebu mula laa nak meloya nk muntah laa pstuu dia jd sendawa . pinggang okk tk skit perut jaa haa